Op vakantie of er even kort tussenuit, in de groene badplaats De Haan ben je altijd aan het juiste adres.
Het pittoreske centrum van De Haan met zijn grandeur uit de Belle Epoque is pure romantiek en is op wandelafstand (1 km) van het park waar de woning gelegen is.
Van daaruit is het nog slechts 500 m tot aan zee. Nergens anders aan de Belgische kust vormen zee, strand, duinen, bosgebied en polders zo’n ongewone maar weergaloos mooie combinatie.

Het fijne zandstrand reikt kilometers ver en het duinengebied zorgt voor een onverbrekelijk, groene band tussen de badplaatsen De Haan en Wenduine.
De steden Oostende, Blankenberge en Brugge met zijn naastgelegen authentieke boekendorpje Damme zijn eveneens in de onmiddellijke nabijheid.
Het mooie polderlandschap met zijn schier oneindige groenvlaktes sluit harmonieus bij dit wonderlijke geheel aan.
De talloze wandel- en fietsroutes leiden als vanzelf langs de lieflijkste plekjes. Dit staaltje van moeder natuur moet u gewoon gezien hebben.

tramhalte DE HAAN aan ZEE

Vlakbij het centrum van De Haan en temidden van de groene polders bevindt zich het vakantiepark Zeepolder 1.
De vakantiewoning zelf is rustig maar goed gelegen in dit park. 

Eventjes zin om lekker lui te genieten op het terras van uw zongerichte tuin? Waarom ook niet, en ondertussen leven de kinderen zich uit in het verwarmde openluchtzwembad (zomermaanden).

Verder beschikt het park over een cafetaria met groot zonneterras, 2 gratis tennisterreinen, kinderspeeltuin, mogelijkheid tot tafeltennis, minivoetbal en zoveel meer.